Efficient at Work is gespecialiseerd in het werven en plaatsen van Oost-Europese werknemers. Wij werken hiervoor nauw samen met verschillende Poolse, Tsjechische, Slowaakse en Letse wervingsbureaus. Zij controleren of een kandidaat geschikt is voor de functie en aan de eisen voldoet. Vervolgens keuren wij de kandidaat nog een keer en indien geschikt wordt hij of zij geplaatst. Momenteel hebben wij 480 uitzendkrachten geplaatst bij verschillende bedrijven en kwekers in het Westland en Zuid-Holland. Daarnaast hebben wij nog veel uitzendkrachten in ons bestand. Efficient at Work staat bekend om haar flexibiliteit. Wij kunnen op elk gewenst moment bijspringen met extra personeel.

 

Inwerken

Onze uitzendkrachten zijn de beste in het potten, stekken, bossen, pluizen verpakken, toppen, indraaien en nog veel meer. Dit komt door ons unieke inwerksysteem. Zodra er een nieuwe uitzendkracht begint wordt hij of zij door een ervaren kracht die dezelfde taal spreekt ingewerkt. Ook werken wij zelf mee in de kas om mensen te motiveren. Dat zorgt voor korte lijnen met harde werkers tot gevolg en een glimlach op de werkvloer. Op deze manier kan Efficient at Work garanderen dat bij elk bedrijf de optimale arbeidsprestaties worden geleverd.

 

Thuisgevoel

De Oost-Europese mensen die hierheen komen spreken vaak de Nederlandse taal niet. Wij proberen ze daarom zo snel mogelijk een thuisgevoel te geven. Efficient at Work laat ze niet aan hun lot over. Door de juiste huisvesting met complete inboedel, 24/7 hulp, eigen bedrijfsvervoersmiddelen, verzekeringen en bedrijfsfeesten proberen wij onze uitzendkrachten een thuisgevoel te geven.